Norma nie prowadzi komercyjnej działalności zarobkowej. Działania Fundacji są finansowane z darowizn lub pieniędzy przekazanych na realizację poszczególnych projektów lub celów statutowych.

Dołącz do grona partnerów Europejskiej Fundacji na Rzecz Edukacji, Profilaktyki Wychowania – Norma! Dowiedz się, jak Twoja firma może nam pomóc!

Włącz się!

Proponowane formy współpracy:

Darowizna pieniężna – wpłata jednorazowa oraz regularne wpłaty okresowe na cele jednego z wybranych programów NORMY lub na działalność statutową Fundacji.

Numer naszego konta:

BNP 02 2030 0045 1110 0000 0380 2760

Każda kwota jest bardzo istotna dla wsparcia naszej bieżącej działalności i tym samym realizacji naszych działań. Możesz wesprzeć nas jednorazowo lub formie stałej darowizny. Przekazując nam darowiznę możesz skorzystać z przysługującej z tego tytułu ulgi w rozliczeniu rocznym PIT. Dla osób fizycznych wynosi ona 6% rocznego dochodu, dla osób prawnych 10%.

Darowizna usług na rzecz działań statutowych NORMY, kampanii oraz wybranych programów (np. agencji kreatywnych, PR- owych, firm kurierskich, operatorów sieci komórkowych, itp.) Darowizna rzeczowa na rzecz biur NORMY lub na rzecz naszych akcji.

Payroll, czyli przekazywanie regularnych dotacji części przychodów (np. „końcówki” pensji, stałej kwoty, stałego procentu) poprzez pracodawcę, na podstawie pisemnej deklaracji pracownika. Dla Ciebie to bardzo mało, ale my dzięki takim regularnym wpłatom możemy z wyprzedzeniem planować nasze działania i związane z nimi wydatki.

Inne, do uzgodnienia (np. wspólne kampanie, akcje specjalne) czyli działania dostosowane do potrzeb Twojej firmy lub pracowników.

Partnerom NORMY proponujemy

Status Partnera/Przyjaciela Fundacji lub Partnera Strategicznego Fundacji bądź poszczególnych Akcji i Programów.

O współpracy z Partnerami informujemy poprzez:

Umieszczenie informacji o współpracy, logo firmy wraz z linkiem do strony internetowej na naszej stronie,

Umieszczenie informacji o współpracy na ulotkach i materiałach informacyjnych Fundacji,

Umieszczenie banerów z logo Firmy podczas akcji oraz imprez Fundacji,

Podawanie informacji o współpracy w mediach.

Naszym Partnerom zapewniamy:

Wzmocnienie wizerunku firmy,